Starters:


Hemgravad Regnbåge:

Pepparot kräm, krutonger, picklad betor och shiso krasse.


Toast skagen:

Hummer stjärtar, kräft stjärtar, handskalde räkor, majonnäs, dill, citron serveras med hembakat brioch bröd.


Moules marinières:

Blåmusslor, vitlök, schalottenlök, chilli, grädde, persilja och vit vin.


Carpaccio på älgrulle:

Halstrad älgcarpaccio med surdegs krutonger, svamp emultion och picklad betor.


Råbiff av kalv innanlår:

Råbiff serveras med soja emultion, hackad rödlök, kapris, picklad rödlök och fritterad ostronskivling.



Maine:


Oxfilé:

Stekta primörer efter säsong, potatis kaka toppas med lokal ost och rödvinsås.


Bakad röding:
Serveras med jordärtskockor, primörer och burreblanc.


Tjälaknöl:

Serveras med potatis och jordärtskocks gratäng som toppas med lokal ost och en lingon sky.
















Consectetuer,  variusi ipsum nullam repellendus